Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A minőség a különbség!
#AdaBau #Veszprém #Tüzérutca71

A precizitás a fő ismérvünk!
#AdaBau #Veszprém #Tüzérutca71

A precizitás a fő ismérvünk!
#AdaBau #Veszprém #Tüzérutca71

Prémium árnyékolástechnika
#AdaBau #Veszprém #Tüzérutca71

A legfőbb jellemzője, hogy a fő alkatrészek alumíniumból készülnek, a feltolásgátló megnehezíti az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a homlokzat színéhez. A redőnytok alumíniumból készül, a belsejében horganyzott acéltengelyt használunk, ami a könnyebb mozgatás érdekében kétoldalt csapágyazva van.

Az alumínium redőny lefutósín 22 x 53 mm, kefézve van a csendes működés érdekében és ez által nem zörög erős szélben sem. A redőnylamella 39 mm-es kettősfalu alumínium lécből készül, poliuretán habbal (környezetbarát) kitöltve, ami ezáltal jó hő és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Rendelhető színek: Fóliázott kivitelnél aranytölgy, dió és mahagóni RAL színskála alapján szinte az összes színben rendelhető a tok és a lefutósín a lécmintából kiválasztott alumínium redőnylamellához.

Az alumíniumból készült nagyobb méretű redőnyök kényelmi és funkcionális szempontok miatt is választhatók motoros kivitelben, távirányítós vagy falikapcsolós vezérléssel. A motorizált alumínium redőny előnye, hogy nem csak egy gombnyomással tudjuk a redőnyt le vagy felhúzni, hanem akár programozni is lehet, ezáltal nekünk tetsző időpontokban, különböző hő vagy fényviszonyoknál is automatikusan működik. Természetesen ez némi plusz költséggel jár. Az intelligens központi vezérlők mára már egyszerűen elérhetők és rengeteg egyedi igényt képesek kielégíteni.

Alumínium redőny

A legfőbb jellemzője, hogy a fő alkatrészek alumíniumból készülnek, a feltolásgátló megnehezíti az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a homlokzat színéhez.
vissza a többi termékhez